Charity Stichting Rob Beers

Aanvraag donatie

Procedure voor het opvragen van een aanvraagformulier

Om te bepalen of u in aanmerking komt voor een aanvraagformulier bij Charity Stichting Rob Beers ontvangen wij graag een reactie op onderstaande punten;:

• Valt uw aanvraag binnen de doelstelling van de stichting namelijk op het gebied van Natuur,Cultuur, Geneeskunde of Maatschappelijke ontwikkeling;
  • U wel of niet beschikt over een ANBI status;
  • Er een duidelijke projectomschrijving mee is gezonden (max 1 A4) ;
  • Het bedrag dat u wilt aanvragen;
  • Wat de totale projectbegroting is;
  • Is er bij de aanvrager sprake van een gezonde financiële situatie;
  • Vindt het project plaats binnen de regio Haaglanden. Aanvragen die binnen de regio Haaglanden worden uitgevoerd hebben de voorkeur binnen het beschikbaar gestelde budget.
  • Aanvragen buiten Nederland kunnen op aanbeveling van een bestuurslid in behandeling genomen worden door het secretariaat. Op alle overige verzoeken kunnen wij helaas niet reageren.

U reactie op bovenstaande punten kunt op twee manieren naar het secretariaat toezenden.

1 ) per email:

o.v.v. aanvraagdonatie 2017

info@charitystichtingrobbeers.com

2 ) per brief:

Secretariaat Charity Stichting Rob Beers

o.v.v. aanvraagdonatie 2017
2630 AC Nootdorp

Na ontvangst zal u binnen 5 werkdagen van ons een reactie ontvangen.

Mocht u nog vragen hebben, dan zijn wij telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op 088-1301520.